bennyforsberg.dk
 

"Forbindelser" - udsmykning til A/S Storebælt

Arbejdet med denne opgave har stået på længe og jeg har været omkring mange overvejelser undervejs.
Det har hele tiden været min ambition at resultatet skulle udtrykke respekt for det at turde have store visioner og at løse alle de millioner af delbeslutninger og udfordringer det medfører at skabe noget så stort som en bro- og tunnel-forbindelse.
Udsmykningens tre hovedelementer er to udendørs sandstensfundamenter med hver en støbt aluminiums-svimmel på toppen og en indendørs hængende svimmel med varmeformede akrylskærme båret af aluminiumsbuer og 3D-printede fittings.
Stilistisk har jeg søgt et formsprog der forener noget mekanisk, teknisk, designagtigt med nogen af naturens grundformer som frø og kimplanter. Sat ind i rammen af de vægtløse strukturer som jeg kalder svimle og placeret på de solide sandstens-abstraktioner over pyloner og ankerblokke, håber jeg at det til sammen kan skabe et fysisk udtryk for de processer der er i spil når store visioner bliver til aktiv handlen.
Klik her for at se procesbilleder.


"almengyldige svimmelheder" soloudstilling over sommeren 2015 i MK61

klik her for at se billeder fra udstillingen
Kong Hammurabi, ting? og segl! 2014

Fra den tidlige sommer 2014 og til sensommeren 2015 fik jeg lov at præge Mors Kunstforening.
Som optakt til min soloudstilling i -15 var skulpturen Hammurapi opstillet på plænen mellem Rådhuset og kunstforeningens nye bygning.
Svimmel i Huset i Asnæs

Fra d. 26. april til d. 18. maj 2014 var jeg gæsteudstiller i X-rummet i Huset i Asnæs. Fokus var på de små formater, hovedsageligt mine arbejder i alumium og kobber, men også enkelte arbejder i 3D-printet plast.
 
huset i asnæs
Benny Forsberg Jensen Langelinie 19 DK4230 Skælskør Ph: +45 40769564 spegerborg16@yahoo.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net